Sähköpalveluiden ryhdikäs ja ripeä ammattilainen Porissa

Ota yhteyttä meihin!

Sähköpalveluiden ryhdikäs ja ripeä ammattilainen Porissa

Ota yhteyttä meihin!

Sähköpalveluiden ryhdikäs ja ripeä ammattilainen Porissa

Ota yhteyttä meihin!

Nopeaa ja tehokasta sähköalan palvelua Porista käsin – luotettavasti ja vuosien kokemuksella Satakunnassa ja koko Suomen alueella. 

Tarjoamme monipuoliset sähköpalvelut suunnittelusta asennukseen. Oli kyseessä sitten omakotitalo tai suurempi teollisuuskiinteistö, saat kauttamme toimivan ja turvallisen ratkaisun. Meiltä saat myös aurinkosähkö- ja OptiWatti-järjestelmät. 

Huolellista ja ammattitaitoista sähkösuunnittelua

Kodin, teollisuustilojen ja liiketilojen sähkösuunnittelu tulee aina hoitaa yhdessä rekisteröidyn sähköurakoitsijan kanssa, jotta tilojen käyttötarkoitus pääsee parhaiten oikeuksiinsa ja tilojen käyttö on tehokasta ja turvallista. Sähkösuunnittelussa kartoitetaan asiakkaan ja tilan yksilölliset tarpeet ja luodaan tältä pohjalta sähköistyksen suunnitelma. 

Kaikki sähköasennukset turvallisesti

Oli kyseessä sitten pienempi kodin sähkötyö tai koko teollisuuskiinteistön sähköistys, olemme luotettava kumppani ja tarjoamme nopean ja tehokkaan avun Porin alueella. Olemme sertifioitu palveluntarjoaja, ja meillä on asianmukaiset luvat tehdä niin pienet kuin suuretkin sähköpalveluiden asennustyöt. 

Kysy lisää sähköasennuksista!

Tuota omaa aurinkosähköä ja optimoi sähkönkulutuksesi OptiWatti-järjestelmällä

Aurinkosähkö on ekologinen ja käytännöllinen tapa tuottaa omaa sähköä ja erinomainen tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeä. Suomenkin viileässä säässä aurinkosähköllä voidaan kattaa suuri osa energiatarpeesta, ja ylimääräinen energia on mahdollista myydä eteenpäin.


Aurinkopaneelit sopivat erinomaisesti omakotitaloille, pienille kiinteistöille sekä kesämökille. Sähkönkulutus on yleensä vähäisempää kesämökillä, ja aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö tulee usein edullisemmaksi kuin yleiseen sähköverkkoon liittyminen. Aurinkopaneelin asianmukainen mitoitus ja asennus on oleellista sähköntuotannon maksimoinnin kannalta. 


OptiWatti-järjestelmä on suomalainen lämmityksen ohjausjärjestelmä, joka leikkaa sähkönkulutusta älykkäästi asumismukavuudesta tinkimättä. OptiWatti tehostaa sähkönkulutusta, ja langaton järjestelmä on helppo asentaa ilman suurempia remontteja. OptiWatti sopii myös liiketiloihin sekä julkiselle sektorille.